Meny
- Ansjostoast 175G E F M N Sn H Pi
- Brisling i olje med brød og smør165G F M H
- Hallomø fra Skarrbo gård245E So M Sn
- Norsk asparges med brunet smør hollandaise225E M
- Saltbakte beter med labneh fra Skarrbo gård 205M Sn Se SO2
- Bakt purreløk, sauce gribiche med løpstikke205G E SO2 Sp
- Caesarsalat med kylling fra Hovelsrud gård265G E F M Sn SO2
- Tartar på storfe fra Piltingsrud Gård, soltørket tomat-majo, squash270E Pk
- Pannestekt skatevinge med vadouvan-smør280F M Sn
- 'Curried' kje pai, Haugen gård335G E M SO2
- Norske oster, honning fra Oslo og brød225G E M SO2 H
- Rabarbraterte og rørosrømme195G E M H
Allergener
- Ansjostoast 175G E F M N Sn H Pi
- Brisling i olje med brød og smør165G F M H
- Hallomø fra Skarrbo gård245E So M Sn
- Norsk asparges med brunet smør hollandaise225E M
- Saltbakte beter med labneh fra Skarrbo gård 205M Sn Se SO2
- Bakt purreløk, sauce gribiche med løpstikke205G E SO2 Sp
- Caesarsalat med kylling fra Hovelsrud gård265G E F M Sn SO2
- Tartar på storfe fra Piltingsrud Gård, soltørket tomat-majo, squash270E Pk
- Pannestekt skatevinge med vadouvan-smør280F M Sn
- 'Curried' kje pai, Haugen gård335G E M SO2
- Norske oster, honning fra Oslo og brød225G E M SO2 H
- Rabarbraterte og rørosrømme195G E M H
Allergener
- Anchovy toast 175G E F M N Mu W Pi
- Brisling in oil with bread and butter165G F M W
- Hallomø from Skarrbo gård245E So M Mu
- Norwegian Asparagus, brown butter hollandaise225E M
- Salt baked beetroot, labneh from Skarrbo gård 205M Mu Se SO2
- Baked leeks, sauce gribiche with lovage205G E SO2 Sp
- Caesar salad with chicken from Hovelsrud gård265G E F M Mu SO2
- Piltingsrud Gård beef tartar, sun dried tomato mayo, squash270E Pn
- Pan fried skate wing, vadouvan butter280F M Mu
- Curried kid goat pie, Haugen gård 335G E M SO2
- Selection of Norwegian cheeses, honey from Oslo, bread225G E M SO2 W
- Rhubarb and custard tart195G E M W
Allergies
Mat
På Nektar er det fokus på hygge og komfort, maten har ofte mye smak og er lagd for å deles. Kokkene har ulike bakgrunner og tar inspirasjon fra alle verdens hjørner. Maten vi serverer lages i størst mulig grad på råvarer fra bærekraftig og helst økologisk og biodynamisk produksjon. Dyrevelferd er viktig for oss på alt av animalske produkter, også har vi alltid flere vegetar retter og noe vegansk. Vi samarbeider med mange små norske gårder og kjøper så mye som mulig fra dem. Menyen endres stadig vekk etter hva som er i sesong.
Kontakt
Nektar tar i mot bordreservasjoner alle dager dersom man skal spise og booking gjøres via denne siden, for vin er det drop in muligheter i baren. Send oss en mail på booking@nektarvinbar.no eller ring oss på +47 919 24 446
Åpningstider
