Meny
- Ansjostoast 165G E F M N Sn H Pi
- Brisling i olje med brød og smør145G F M H
- Kylling - terrine (Hovelsrud Gård) , karri, brød og smør220G E N Sn H Vn
- Gresskar, krydret ricotta195M Se SO2
- Sellerirot pakora, grønn romesco 180N Ma
- Hallomø fra Skarrbo Gård195E So M Sn
- Saltbakte beter, Muhammara180Se SO2 Vn
- Torsk, beurre rouge, savoykål310F M SO2
- Hjort fra Sogn, pastinakk, rosenkål375M SO2
- Mac and cheese 185G M Sn SO2 H
- Norsk oster, plommesyltetøy og brød215G E M SO2 H
- Sticky toffee pudding, vaniljeis 175G E M H
Allergener
- Ansjostoast 165G E F M N Sn H Pi
- Brisling i olje med brød og smør145G F M H
- Kylling - terrine (Hovelsrud Gård) , karri, brød og smør220G E N Sn H Vn
- Gresskar, krydret ricotta195M Se SO2
- Sellerirot pakora, grønn romesco 180N Ma
- Hallomø fra Skarrbo Gård195E So M Sn
- Saltbakte beter, Muhammara180Se SO2 Vn
- Torsk, beurre rouge, savoykål310F M SO2
- Hjort fra Sogn, pastinakk, rosenkål375M SO2
- Mac and cheese 185G M Sn SO2 H
- Norsk oster, plommesyltetøy og brød215G E M SO2 H
- Sticky toffee pudding, vaniljeis 175G E M H
Allergener
- Anchovy toast 165G E F M N Sn H Pi
- Brisling in oil with bread and butter145G F M H
- Chicken terrine (Hovelsrud Gård) , Curry, bread and butter220G E N Sn H Vn
- Roasted pumpkin, spiced ricotta 195M Se SO2
- Celeriac pakora, green romesco 180N Ma
- Hallomø from Skarrbo Gård195E So M Sn
- Salt baked beets, Muhammara180Se SO2 Vn
- Cod, beurre rouge, savoy cabbage 310F M SO2
- Deer from Sogn, parsnips, brussels sprouts375M SO2
- Mac and cheese185G M Sn SO2 H
- Selection of Norwegian cheeses, jam, bread215G E M SO2 H
- Sticky toffee pudding, vanilla ice cream 175G E M H
Allergies
Mat
På Nektar er det fokus på hygge og komfort, maten har ofte mye smak og er lagd for å deles. Kokkene har ulike bakgrunner og tar inspirasjon fra alle verdens hjørner. Maten vi serverer lages i størst mulig grad på råvarer fra bærekraftig og helst økologisk og biodynamisk produksjon. Dyrevelferd er viktig for oss på alt av animalske produkter, også har vi alltid flere vegetar retter og noe vegansk. Vi samarbeider med mange små norske gårder og kjøper så mye som mulig fra dem. Menyen endres stadig vekk etter hva som er i sesong.
Kontakt
Nektar tar i mot bordreservasjoner alle dager dersom man skal spise og booking gjøres via denne siden, for vin er det drop in muligheter i baren. Send oss en mail på booking@nektarvinbar.no eller ring oss på +47 919 24 446